7:an

Kom just hem från skolan, jag var skitnervös! Min nya skola är mycket större än den gammla och det är lite andra regler, men den största skillnaden är nog: Nu har jag börjat högstadiet! Jag går i sjuan och har en massor av nya lärare och klasskompisar. På min förra skola kände man typ alla, det gör man ju inte nu. Men det var inte så farligt. Var jättenervös på morgonen. Jag trodde att jag skulle komma försent. Sen fick jag veta att en till av mina kompisar skulle gå i våran klass! Då belv jag glad. Så vi är 5 tjejer från gamla skolan.

Oj, jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva. Hur kul är det för er att sitta och läsa varje detalj av min första dag i sjuan liksom?

Tyvärr har jag inga bilder att lägga ut nu. Jag vet att det blir skittråkigt att sitta och läsa en massor av text men inga bilder. Vi får ta och fixa det sen.

Puss puss!


Tillbaka...

Hej alla sötnozar!
Jag loggade in i dag. Äntligen va? Hehe! Och såg en massor av söta kommentarer. Jag svarade på alla, men ibland verkade det bli något fel. Så om ni inte har fått något svar, bli inte sura eller ledsna. ;P

Emma är i skolan just nu. Men inte jag! Haha! Och nej, jag skolkar inte. Alla 7:or i stan ska bara gå i skolan npgon timme på kvällen. Ska snart hoppa in i dushen och sen ska jag ner till stan för att köpa lite grejer inför skolstarten.

Hörs senare!

Puss puss

Fyller år imorgon!!!

Hej hej!
Oskar, Alma och Sofia åkte nyss härifrån. Så nu är vi själva i vår lilla lägenhet här på Marstrand. Vi ska åka in till Göteborg senare. Mamma och Emma ska köpa presenter till mig. Fyller ju år imorgon! Och jag ska shoppa lte. Får se om pappa följer med mig, isåfall kanske han får lite tråkigt. ;) Hehe! Funderar över vad jag vill göra på min födelsedag... Just nu vill jag bara ha en shoppingdag eller något i den stilen. Har du några förslag?

Kram Filippa

Joanna och Kajsa kommer

Hej hej hej!
Vad gör ni idag då?
Jag sitter och väntar på att Joanna ska komma hit till Marstrand. Hon kommer om kanske 20 minuter. Då ska vi åka över och hämta dem med båten. Hon och Kajsa ska sova här inatt också. Vi ska vara barnvakt. Hehe! Nej, jag skojade. Joana är ju äldre än mig så jag kan inte vara barnvakt till henne.
Vet ni en annan sak? Jag fyller 13 på torsdag! Jag vet att jag har skrivit att jag är 13 år. Men eftersom jag fyller år snart så har jag skrivit så.

Har läst lite i olika bloggar nu på morgonen. Vaknade vid sju och kunde inte somna om. Helt otroligt. Jag som har vaknat halv tio de senaste dagarna!

Varje dag här på Marstrand har vi åkt ut på någon liten ö och solat och badat. Men idag vet jag inte. Det börjar bli lite tråkigt att göra samma sak om och om igen. Men framförallt att det är dåligt väder. Det är molnigt och tråkigt. Och vi läste att det ska regna också. Ush! Vill ha tillbaka solen. Skulle aldrig ha sagt att det börjar bli tråkigt att bara åka ut och sola och bada.

Har inte så mycket bilder att visa eftersom Emma varje dag har sagt:
"Nej, jag glömmde kameran hemma. Men jag tar med den imorgon."

Ni får se bilder senare för nu ska jag åka över till Ko-ön och hämta Joanna och Kajsa!

Hörs!

Todays(nights) wearingLinne: Miss Sixty
Jeans: Killah
Skor: Vet inte riktigt.

Det är vad jag kommer att ha på mig ikväll. Plus en jeansjacka från Diesel.

Puss F!

Badat...

Hejsan!
Har legat på en klippa hela dan nästan. Badade lite också, men inte så mycket som Emma och Sofie. Dem badade, sprang runt och fiskade krabbor hela tiden. =)
Nå brunare har man inte heller blivit, somnade på klippan och då la mamma över en handduköver mig. Så jag är lika blek som innan. Fast jag är nog brunast i familjen iallafall. Men vi är nog rätt bleka allihopa. ;)

Snart ska vi gå och äta middag tillsammans med Sofies familj.
Vi hörs!
Puss Filippa

Nu är vi på Marstrand!

Hejsan allihopa!
Har varit på resturang och ätit med Sofie. Jag åt Chicken Thai, det var jättegott. Efter det gick vi hem till Sofie och började titta på Wild Child. Vi ska se klart den senare.
Vi kommer att ta massor av bilder här på Marstrand senare. Så då får ni nog se en hel del. Om Emma har med sig sladden så att hon kan lägga in bilder på datorn.

Uppdate: Emma har med sig sladden så att hon kan lägga in bilder på datorn. Tur det, annars hade det bara blivit några webkamera bilder. ;)

Ska borsta tänderna nu.
Kram Filippa!

Bara en liten länk!

Länk till www.emmasroligafoton.blogg.se

Minitävling

Hejsan!
Vad gör ni då? Jag har just lämnat kaninerna hos några kompisar som ska vakta dem medans vi är på Marstrand.

Jag har nästan bestämt mig för att skaffa en ny blogg. Men jag har problem med att komma på ett namn. Så jag passar på att ha en Minitävling. Den som kommer på det bästa namnet till min blivande blogg vinner en länkning.

Puss Filippa!

Kort tråkigt inlägg...

Hej hej allihopa!
Nu ska vi äta mat, eller vi åt "förrätt" tidigare och nu blir det varmnrätt. Men vi orkar inte äta så mycket mer så vi får se hur det blir. Sen har jag och mamma bestämt att vi ska ner och ta kvällsdopp. Det var iskallt när vi badade på dan, så det är nog ännu kallare ikväll. Men jag tänker doppa mig ändå. ;)
Vi hörs senare!

Förlåt för att det blev ett kort tråkigt inlägg, men det finns inte så mycket att skriva om just nu.

Kram Filippa!

F F

Nu har vi F F (Föräldrar fritt)
M & P är nån stans med Olof och Lena. Såå, vi stanade hema och hadde film kväll. Vi såg just på "Hund pansionatet"
Bilder från filmen:


//Emma

Hittar inte på nån bra rubrik

Alldeles nyss så kom mamma och pappa hit.Dom har varit i Göteborg på U2.
Imorgon så blir det Öddö.Min moster ska med dit.
Jag har inte mycket att skriva om.Det har liksom inte hänt så mycket.
Har du tips om vad du vill att vi ska skriva om,kommentera.


RSS 2.0